קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת

סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת
סלמון מבושל עם כמהין ושרימפס ברוטב שמנת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, שרימפס בצדפים, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם רוטב שמנת חמוצה שמיר, שרימפס עלום עם רוטב טבילה חזרת שמנת חמוצה, ו סלמון מבושל עם רוטב אבוקדו.

הוראות

1
חותכים כל פגז שרימפס לאורכו יחד עם מספריים, משאיר את הקטע האחרון של פגז שלם, ואז devein שרימפס, שמירה על הקליפה במקום. יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
2
מחממים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז שרימפס sauté, מפנה פעם או פעמיים, עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר שרימפס וחמאה כדי מסננת להגדיר מעל קערה, וכאשר רק מגניב מספיק כדי להתמודד, שרימפס פגז (להשאיר פגז על קטע הזנב), הזמנת פגזים וחמאה. צ ' יל שרימפס, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להחזיר פגזים וחמאה למחבת ולהתחמם בקצרה לנוזל חמאה, ולאחר מכן להעביר למעבד מזון יחד עם קוניאק ומים. Purée עד חלקה ככל האפשר, על 2 דקות. כוח תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים, ואז לצנן חמאת שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
קוניאקקוניאק
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
תלתל כל פרוסת סלמון לעיגול, צדדים עור ב, ולקשור עם חוט כדי להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
חותכים 48 (3/4-על ידי 1/16 אינץ') רצועות מן הכמהין ואת טחינה הנותרים, שומר נוזל אם באמצעות כמהין משומר.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
בשר טחוןבשר טחון
3
הפוך 6 חריצים מרווחים באופן שווה בחלק העליון של כל פרוסת סלמון עם קצה של סכין קטנה, דוחף רצועת כמהין לתוך כל חריץ.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מפזרים סלמון עם מלח וצינה על מגש, עטוף היטב בניילון נצמד, עד מוכן לצוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
מבשלים שאבלי עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר עד מופחת על 1/4 כוס, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבלישבלי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים שמנת וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך סיר כבד קטן אחר, לחיצה על והשלכת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מוסיפים כמהין טחון וכל מיץ כמהין ורוטב מבשלים עד מופחת על 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. מערבבים יחד arrowroot וקוניאק ולטפטף לרוטב. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד מעובה מעט, כ 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
ArrowrootArrowroot
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
קוניאקקוניאק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
חמאה תחתית של מחבת כבדה 12 אינץ עמוק ולסדר סלמון בו.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים 1 כוס יין ומספיק מים רק כדי לכסות את הדגים, ואז למעלה עם סיבוב של קלף בחמאה או נייר שעווה, בצד החמאה למטה. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ואז להפחית את החום ואת poach ב מבשלים חשוף עד סלמון הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות מחום הזמן מופעל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
העברה עם מרית מחוררת לצלחות ולהסיר מחרוזת.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1
בעוד דגים הוא ציד בלתי חוקי, לשלב רוטב שרימפס מבושל במחבת כבדה ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים חמאת שרימפס ומחבת מערבולת עד החמאה משולבת. רוטב העונה עם מלח ופלפל ומגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.