סלמון מזוגג סויה
זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. אם יש לך שום, דבש, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, ו רוטב סויה-שומשום.
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר, מערבבים רוטב סויה, דבש ושום. מערבבים לעתים קרובות מעל חום בינוני גבוה עד זיגוג מופחת על ידי כשליש, 7 עד 10 דקות.
יוצקים 3 כפות זיגוג לתוך קערה קטנה ושמורה.
יוצקים את השארית לתוך צלחת אפייה 2-3 ליטר רדודה. הגדר חתיכות סלמון בצלחת, צד העור למעלה; לתת לעמוד 15 דקות. תהפוך חתיכות סלמון.
אופים בתנור 450 עד הסלמון הפך אטום בקצוות אבל הוא עדיין שקוף במרכז (לחתוך לבדיקה), 15 עד 20 דקות.
תגביר את חום התנור לצלייה.
מברשת סלמון באופן שווה עם כמחצית זיגוג שמורות ומפזרים באופן שווה עם זרעי שומשום. מטאטאים 6 אינץ ' מחום עד זרעי שומשום קלויים וסלמון הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 2 עד 3 דקות.
טפטוף סלמון עם זיגוג שמור. השתמש מרית רחבה כדי להעביר חתיכות צלחות.