סלמון מיסו עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מיסו עם פטריות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, עירית, מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מרק מיסו עם פטריות אנוקי, ו מרק מיסו עם פטריות אנוקי.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את מיסו ו מירין ומערבבים עד חלקה.
חותכים שני גיליונות של רדיד אלומיניום כבד חובה. אם רדיד אלומיניום הוא דק, פשוט לקפל על גיליון גדול כדי להפוך אותו שכבתי כפול.
מניחים פילה סלמון במרכז כל פיסת נייר. מלח ופלפל הסלמון. מעל כל חתיכת סלמון עם חצי מהפטריות.
הוסף 1 כף חמאה לכל חבילה, ולאחר מכן לחלק את רוטב מיסו בין כל אחד.מקפלים את החלק העליון והתחתון של החבילה מעלה ושוב את הסלמון עד ששני הצדדים נפגשים, ואז לקפל את הקצה מעל לפחות 3 פעמים. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה על לפחות שלוש פעמים כל אחד כדי להפוך את נרתיק אטום לסלמון ופטריות לבשל ב.
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ומכניסים לתנור במשך 15 דקות. כאשר הסלמון נעשה, להשתמש כמה מספריים לחתוך את החלק העליון של כל כיס לקשט עם עירית. היזהר כאשר אתה חותך לתוך החבילות, כמו קיטור לכוד יכול להיות חם מאוד.
מגישים את הסלמון עם אורז רגיל או תפוחי אדמה מבושלים.