קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

סלמון מיסו עם פטריות

סלמון מיסו עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מיסו עם פטריות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, עירית, מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מרק מיסו עם פטריות אנוקי, ו מרק מיסו עם פטריות אנוקי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את מיסו ו מירין ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים שני גיליונות של רדיד אלומיניום כבד חובה. אם רדיד אלומיניום הוא דק, פשוט לקפל על גיליון גדול כדי להפוך אותו שכבתי כפול.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים פילה סלמון במרכז כל פיסת נייר. מלח ופלפל הסלמון. מעל כל חתיכת סלמון עם חצי מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
הוסף 1 כף חמאה לכל חבילה, ולאחר מכן לחלק את רוטב מיסו בין כל אחד.מקפלים את החלק העליון והתחתון של החבילה מעלה ושוב את הסלמון עד ששני הצדדים נפגשים, ואז לקפל את הקצה מעל לפחות 3 פעמים. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה על לפחות שלוש פעמים כל אחד כדי להפוך את נרתיק אטום לסלמון ופטריות לבשל ב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מיסומיסו
5
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ומכניסים לתנור במשך 15 דקות. כאשר הסלמון נעשה, להשתמש כמה מספריים לחתוך את החלק העליון של כל כיס לקשט עם עירית. היזהר כאשר אתה חותך לתוך החבילות, כמו קיטור לכוד יכול להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מספריים מטבחמספריים מטבח
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מגישים את הסלמון עם אורז רגיל או תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.