קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-ויניגרט Caper

סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-ויניגרט Caper
סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-Caper Vinaigrette הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, שמן זית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט סלמון מעושן עם ויניגרט Caper, סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper, ו פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ לימון, חומץ, חרדל וקמצוץ גדול של מלח ופלפל לטעום בכוס מדידה 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
להוסיף צלפים ובצל; לזרוק מעיל. מוסיפים לאט שמן, דוחפים בצל הצידה ומכים עם מקצף קטן או מזלג כדי ליצור רוטב עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים גרגיר הנחלים וחצי הסלמון בקערה גדולה. כאשר מוכן לשרת, לשפוך רוטב על גרגיר נחלים וסלמון; לזרוק מעיל. מסדרים על צלחות סלט, לקישוט כל אחד עם סלמון מעושן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.