קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-ויניגרט Caper

סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-ויניגרט Caper
סלמון מעושן וסלט גרגיר הנחלים עם בצל אדום-Caper Vinaigrette הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 155 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, שמן זית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו סלט סלמון מעושן עם ויניגרט Caper, סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper, ו פנקייק תפוחי אדמה פריך עם סלמון מעושן ושמיר-ויניגרט Caper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מיץ לימון, חומץ, חרדל וקמצוץ גדול של מלח ופלפל לטעום בכוס מדידה 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
להוסיף צלפים ובצל; לזרוק מעיל. מוסיפים לאט שמן, דוחפים בצל הצידה ומכים עם מקצף קטן או מזלג כדי ליצור רוטב עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מערבבים גרגיר הנחלים וחצי הסלמון בקערה גדולה. כאשר מוכן לשרת, לשפוך רוטב על גרגיר נחלים וסלמון; לזרוק מעיל. מסדרים על צלחות סלט, לקישוט כל אחד עם סלמון מעושן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.