סלמון מעושן ועוטפת גרגיר הנחלים
אם יש לכם טורטיות קמח, מ 2 חבילות גרגיר הנחלים, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי וויליאמס סונומה. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלמון מעושן וגזרת גרגר, לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו, ו לביבות תפוחי אדמה עם גרגיר נחלים, סלמון מעושן וסלט אבוקדו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.