תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך שמן צמחי, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל, סלמון מעושן, כרוב וערבוב ארוחת בוקר בטטה, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. מסדרים לחם על גיליון אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים עד הזהב חיוור, על 5 דקות, ואז מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חמאה 11x7 אינץ ' זכוכית תבנית אפייה. ממיסים 2 כפות חמאה עם שמן במחבת גדולה כבדה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תוסיף תפוחי אדמה. מערבבים כדי מעיל ומסדרים בשכבה אחת. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז, על 8 דקות. לחשוף; להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם השחמה קלה ומכרז, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.