קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל

סלמון מעושן, שמיר & טארט בצל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם בצק עלים לארוז, בצל, סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, פיצה סלמון מעושן עם בצל אדום ושמיר, ו סלמון מעושן וטארט בצל.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
על לוח מקומח, לגלגל את הבצק על עובי של מטבע 1. לחץ לתוך פח 20cm טארט עם תחתית נשלפת. מרפדים את המאפה בנייר שומני וממלאים בשעועית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
אופים במשך 20-25 דקות עד הצדדים של המאפה הופך חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את שעועית האפייה ואת גדולנייר חסין זין על כל הבסיס ואת הצדדים של המאפה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
שים את קליפת הטארט בחזרה לתנור לעוד 10 דקות עד שהבסיס מבושל והמאפה חום בכל מקום. להשאיר להתקרר על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר, לבשל את הבצל בשמן זית במשך 5 דקות עד רך. מתבלים במלח ופלפל אם תרצו, ומניחים בצד להתקרר. מערבבים יחד את מיץ לימון ו frache קרם, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
להרכיב את הטארט: להפיץ את הבצל על הבסיס ולסדר את חתיכות סלמון מעושן על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מפזרים מעל צלפים, שמיר וגרידת לימון. שמור את הטארט בדיל שלה, לכסות עם סרט נצמד או לסכל ומקרר עד ההגשה, טפטף עם frache crme.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון מעושן עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.