סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים
סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. אם יש לכם מים, פסטה אורזו, לקחת פרמזן מתכון גבינה תערובת פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: סלמון מצופה בפרמזן-הרב עם אורזו הדרים, סלט אורזו פרי הדר-הרב, ו עוף מצופה בעשב ואורזו פטרוזיליה.
הוראות
מעיל דגים עם תערובת גבינה ואופים לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, להביא מרק ומים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים באורזו; לבשל 6 עד 7 דקות. או עד למכרז.
להוסיף אספרגוס; לבשל 2 דקות. או עד פריך במכרז.
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
מגישים תערובת אורזו עם דגים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.