סלמון מצופה חרדל עם מחית סלריאק
אם יש לכם גבינה קלה במיוחד, סלמון g, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עם מחית Celeriac Mustardy, סלמון פראי מצופה אגוז & מחית Edamame, ו סלמון מצופה חרדל.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מרתיחים את הסלריאק ותפוח האדמה במשך 15-20 דקות עד במכרז.
מערבבים את פירורי הלחם, 1 כף מיץ תפוזים, שמיר 1 כף חרדל.
שים את הדג על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, טפטוף על שאר המיץ ולחץ על תערובת פירור על גבי.
מסננים את הירקות, ואז מחית במחבת עם הגבינה והחרדל שנותר. מתבלים ומגישים עם הסלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.