קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

סלמון מצופה חרדל עם מחית סלריאק

סלמון מצופה חרדל עם מחית סלריאק
אם יש לכם גבינה קלה במיוחד, סלמון g, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עם מחית Celeriac Mustardy, סלמון פראי מצופה אגוז & מחית Edamame, ו סלמון מצופה חרדל.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מרתיחים את הסלריאק ותפוח האדמה במשך 15-20 דקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
מערבבים את פירורי הלחם, 1 כף מיץ תפוזים, שמיר 1 כף חרדל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
פירורי לחםפירורי לחם
חרדלחרדל
שמירשמיר
4
שים את הדג על מגש אפייה מרופדת בנייר כסף, טפטוף על שאר המיץ ולחץ על תערובת פירור על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מסננים את הירקות, ואז מחית במחבת עם הגבינה והחרדל שנותר. מתבלים ומגישים עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
גבינהגבינה
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.