סלמון מצופה פסטו
סלמון מצופה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם עלים בזיליקום קל, לחם, שמן זית; יותר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו סלמון צלוי מצופה פסטו, סלמון פיסטוק מצופה בפסטו, ו סלמון פסטו עם פרמזן פסטו אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. Pulse הלחם במעבד מזון לעשות פירורי לחם.
הסר כ 1/2 כוס של הפירורים ושמור אותם.
מוסיף את צנוברים, שום, 1 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פלפל לפירורים במעבד המזון והדופק.
מוסיפים את הבזיליקום ומעבדים שוב. עם המנוע פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה, עד פסטו הוא להפיץ.
מברשת אפייה קטנה עם שמן, לשים את הפילה על זה, ואת העונה אותם עם מלח ופלפל.
מורחים שכבה 1/4 אינץ ' של פסטו באופן שווה על החלק העליון של כל פילה.
מפזרים את פירורי הלחם השמורים על הפסטו.
אופים עד שיבשלו את הסלמון -- זה צריך להתחיל להיות אטום, עם עקבות של תפוז בהיר באמצע -- והציפוי משחיח קלות, 10 עד 15 דקות, תלוי בעובי הדגים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות