והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלמון מבושל עם רוטב חרדל, סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר, ו סלמון Sockeye עלומה עם רוטב עשבי חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 10 או 12 אינץ ' מחבת, מים חמים, פרוסות לימון, פרוסות בצל, גבעולי פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל לרתיחה. מרתיחים 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.