סלמון עלום עם רוטב דבש-חרדל
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטרוזיליה, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו סלמון מבושל עם רוטב חרדל, סלמון מבושל ברוטב חרדל שמיר, ו סלמון Sockeye עלומה עם רוטב עשבי חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
ב 10 או 12 אינץ ' מחבת, מים חמים, פרוסות לימון, פרוסות בצל, גבעולי פטרוזיליה, 1/2 כפית מלח ופלפל לרתיחה. מרתיחים 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף סלמון, צד העור למטה. מכסים ומבשלים 5 עד 6 דקות או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
הסר סלמון מנוזל במחבת. מגניב לגמרי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות. זרוק נוזל במחבת.
בקערה קטנה, מערבבים מיץ לימון, דבש, חרדל ושמן עד מעורבב היטב. בקערה קטנה נוספת, מערבבים פטרוזיליה קצוצה, בצל אדום, צלפים וקליפת לימון.
כדי לשרת, להסיר בזהירות את העור מן הסלמון; למקם סלמון על צלחת הגשה.
רסס דבש-רוטב חרדל על סלמון; מפזרים תערובת פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.