המתכון סלמון צונן צונן עם פנזנלה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 524 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה סלמון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. נסו סלמון עלום צונן עם פנזנלה, משמשים עלומים צוננים עם קצפת, ו הליבוט עלום צונן עם סלסת משמש טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו מים לרתיחה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים סלמון; מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
3
מוציאים מהמחבת; מניחים בכלי רדוד. מכסים ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
שלב את העגבנייה ואת 8 המרכיבים הבאים (עגבנייה דרך מלח). מכסים את תערובת העגבניות ומצננים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מלח
5
מניחים פרוסת טוסט 1 על כל אחת מ -4 הצלחות; מעל כל אחת 1 כוס תערובת עגבניות ופילה אחד.
שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל.
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.