סלמון עם ירקות מוקפצים ורוטב מנגו
סלמון עם ירקות מוקפצים ורוטב מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 628 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, גזר חתוך ג'וליאן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מזוגג עם ירקות מוקפצים, ירקות מוקפצים ברוטב שעועית שחורה, ו מערבבים חזיר מטוגן וירקות ברוטב סויה מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל על דגים.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים דגים ומבשלים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים כאשר נבדקים עם מזלג.
הסר ממחבת; להפריש, ולשמור חם.
חום שנותר שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גזר, ומטוגנים 2 דקות.
להוסיף מלח שנותר, אספרגוס, והבא 3 מרכיבים; לטחון 3 דקות או עד פריך-מכרז.
מניחים פילה דגים 1 על כל אחד 4 צלחות. כפית 1/4 כוס רוטב מנגו סביב כל פילה; למעלה עם 1 כוס ירקות, ומגישים עם 1 כוס אורז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.