סלמון עם כוסברה לשפשף קרם סיד
גשו לסופר וקנו קליפת ליים, שמנת, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: תיקון מהיר של סלמון עם לימון וכוסברה (כוסברה), סלמון מעושן עם שרימפס, שמנת חזרת ויניגרט ליים, ו Poppadums עם מטבל ליים וכוסברה.
הוראות
טוסט כוסברה זרעי כמון במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה עד מעט כהה יותר בצבע וריחני מאוד, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
העברת זרעים לקערה בינונית; מגניב. באמצעות טחנת תבלינים או מרגמה עם עלי, לטחון זרעים עקביות בינונית (לא אבקה).
יוצקים זרעים לתוך צלחת אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'.
מוסיפים 6 כפות שמן זית, שום, ו 2 כפיות קליפת לימון.
מוסיפים סלמון לתערובת שמן ותבלינים בצלחת. הפעל למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 3 שעות, הופכים סלמון מדי פעם.מתלה מיקום בשליש העליון של תנור מחממים ל 232°.
צחצח תבנית אפייה כבדה עם שמן למעיל. עבודה עם פילה 1 בכל פעם, לצחצח מספיק תבלינים עודף להשאיר ציפוי דק. סדר פילה על גיליון מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
מפזרים מלח ופלפל. פילה צלוי עד אטום במרכז, כ -7 דקות.בינתיים, להקציף שמנת חמוצה, מיץ לימון, הנותרים 3/4 קליפת לימון לקערה בינונית כדי להתמזג. קרם ליים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.סדר פילה על מגש.
מפזרים כל בנדיבות עם כוסברה קצוצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.