סלמון עם כרישה מקורמל
סלמון עם כרישה קרמל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, כרישה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 131 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה נהדר. מתכונים דומים: ירקות מאודים עם כרישה מקורמל, קוגל ירקות עם כרישה קרמל, ו ריזוטו שעורה עם כרישה מוקרמת ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר, תרסיס עם ספריי בישול.
לקצץ את קצה השורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות ירוקות כהות של הכרישה.
חותכים את הכרישה לאורכו לרבעים, ולאחר מכן לרוחב לשלישים. לשטוף את הכרישות היטב כדי להסיר כל חצץ, ולנקז במסננת.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים ומערבבים את הכרישה עד שהם החלו להתרכך, כ 5 דקות.
מפזרים את הכרישה עם סוכר חום, ומבשלים עד שהם הופכים חומים, 15 עד 20 דקות. מערבבים בגזר הגמד, מפזרים מלח כשר, ומבשלים ומערבבים עד שהגזר רך, כ-5 דקות.
מניחים את הסלמון על תבנית האפייה המוכנה, משפשפים את הפילה בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. צולים את הסלמון עד הבשר אטום פתיתים בקלות אבל לא יבש, על 10 דקות לכל 1 אינץ ' של עובי.
הסר את הפילה מבושל לצלחות, ומעל כל פילה עם 1/4 של כרישה קרמל וגזר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.