סלמון עם כשות ברנייז מעל מחית כרובית נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם חמאה מבהירה, שמן זרעי ענבים, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט סלמון מעושן עם רוטב ברנייז, ביצים עלומות וסלמון מעושן עם דובי טרגון, ו ביצים עלומות וסלמון מעושן עם ברנייז שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
למחית הרתיחו כרובית במים מומלחים עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים היטב, מערבבים פנימה שמנת כבדה ומחית בעזרת בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
3
מוסיפים חמאה מעוקבת וממזגים עוד יותר להחלקת המחית. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל לבן ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לרוטב, מבשלים בירה, שאלוט, 1 כף מהכשות (שומרים את השאר), טימין ופלפל לבן עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מסננים ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
מוסיפים את החלמונים לדוד כפול המותאם מעל מחבת מים רותחים בקושי. (על מנת להימנע מביצים מקושקשות, מפלס המים לא צריך לגעת בתחתית קערת הדוד הכפול.) מתחילים להקציף את החלמונים בשוט ומוסיפים 1 כף מהפחתת הבירה. מקציפים עד שהחלמונים עבים, כ -5 דקות. מפוררים את הכשות הנותרות להפחתה כדי להעצים את הטעם.
הסר את כל מכלול הדוד הכפול (סיר והכל) למשטח חסין חום כמו קרש חיתוך גדול. הרם את הדוד הכפול מהסיר והניח מגבת מטבח לחה ונקייה מעל הסיר, תחב את הקצוות הרופפים של המגבת מתחת לבסיס הסיר, והחזיר את קערת הדוד הכפול למקומה כך שתתיישב על גבי המגבת הלחה.
מוסיפים מלח, במידת הצורך. התאימו את עובי הרוטב על ידי הקצפה במים חמים נוספים. מניחים בצד באזור חם עד מוכן לשימוש. (שימו לב שלא ניתן להכין רוטב זה מראש, לכן נסו לתזמן אותו ככל האפשר לזמן ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל וצורבים תחילה את הבשר כלפי מטה, ומשאירים ללא הפרעה לדקות הראשונות כדי לאפשר להתחיל בתהליך הקרמליזציה ולמנוע קריעת הבשר. כדי להשלים את הטעם של הפחתת הבירה, רצוי לשים צרוב קשה על הסלמון, כלומר להשאיר אותו לצרוב עד שהוא חום כהה (אך לא שרוף) זהוב. הפוך את הדג וצורב את הצד השני באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
צמצום
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסירים מהאש כדי לתת לנוח ולכסות כדי לשאת לבשל עד שהוא מתקלף.
12
כף מעט מחית כרובית על הצלחת. למעלה עם חתיכת סלמון, קצת רוטב, וענף של חרדל.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.