קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון עם כשות ברנייז מעל מחית כרובית

סלמון עם כשות ברנייז מעל מחית כרובית
סלמון עם כשות ברנייז מעל מחית כרובית נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 411 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם חמאה מבהירה, שמן זרעי ענבים, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט סלמון מעושן עם רוטב ברנייז, ביצים עלומות וסלמון מעושן עם דובי טרגון, ו ביצים עלומות וסלמון מעושן עם ברנייז שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
למחית הרתיחו כרובית במים מומלחים עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים היטב, מערבבים פנימה שמנת כבדה ומחית בעזרת בלנדר טבילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
3
מוסיפים חמאה מעוקבת וממזגים עוד יותר להחלקת המחית. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל לבן ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
לרוטב, מבשלים בירה, שאלוט, 1 כף מהכשות (שומרים את השאר), טימין ופלפל לבן עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מסננים ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
5
מוסיפים את החלמונים לדוד כפול המותאם מעל מחבת מים רותחים בקושי. (על מנת להימנע מביצים מקושקשות, מפלס המים לא צריך לגעת בתחתית קערת הדוד הכפול.) מתחילים להקציף את החלמונים בשוט ומוסיפים 1 כף מהפחתת הבירה. מקציפים עד שהחלמונים עבים, כ -5 דקות. מפוררים את הכשות הנותרות להפחתה כדי להעצים את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
צמצוםצמצום
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את כל מכלול הדוד הכפול (סיר והכל) למשטח חסין חום כמו קרש חיתוך גדול. הרם את הדוד הכפול מהסיר והניח מגבת מטבח לחה ונקייה מעל הסיר, תחב את הקצוות הרופפים של המגבת מתחת לבסיס הסיר, והחזיר את קערת הדוד הכפול למקומה כך שתתיישב על גבי המגבת הלחה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
יוצקים מעט מהחמאה המובהרת לקערה בזרם יציב איטי תוך כדי הקצפה מתמדת. כשהתערובת מסמיכה, החלף חלק מהפחתת הבירה עם החמאה, עד שכל החמאה וההפחתה מתחלבים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
צמצוםצמצום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את פלפל הקאיין ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
9
מוסיפים מלח, במידת הצורך. התאימו את עובי הרוטב על ידי הקצפה במים חמים נוספים. מניחים בצד באזור חם עד מוכן לשימוש. (שימו לב שלא ניתן להכין רוטב זה מראש, לכן נסו לתזמן אותו ככל האפשר לזמן ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל וצורבים תחילה את הבשר כלפי מטה, ומשאירים ללא הפרעה לדקות הראשונות כדי לאפשר להתחיל בתהליך הקרמליזציה ולמנוע קריעת הבשר. כדי להשלים את הטעם של הפחתת הבירה, רצוי לשים צרוב קשה על הסלמון, כלומר להשאיר אותו לצרוב עד שהוא חום כהה (אך לא שרוף) זהוב. הפוך את הדג וצורב את הצד השני באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
צמצוםצמצום
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מסירים מהאש כדי לתת לנוח ולכסות כדי לשאת לבשל עד שהוא מתקלף.
12
כף מעט מחית כרובית על הצלחת. למעלה עם חתיכת סלמון, קצת רוטב, וענף של חרדל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ChervilChervil
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות חציר לשפוך היל קלשון שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
 מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.