סלמון עם פולנטה ויניגרט עגבניות חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם Polentan ו ויניגרט עגבניות חם. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פולנטה, מים, פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט נבול עם קרוטונים פולנטה ויניגרט עגבניות שרי חם, פולנטה קרמית עם קומפוט עגבניות חם, ו סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 1/2 כוסות מים 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום נמוך; לבשל 12 דקות, ערבוב מדי פעם.
שלב עגבניות, בצל, 2 כפות שמן, חומץ, צלפים.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן; מערבולת מעיל.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ופלפל. קוק, צד העור למטה, 7 דקות; להתהפך, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים תערובת עגבניות למחבת, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 2 דקות. כף פולנטה 3/4 כוס לכל אחד 4 קערות רדודות. למעלה כל מנה עם פילה 1 ותערובת 1/2 כוס עגבניות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.