קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

סלמון עם רוטב שמיר

סלמון עם רוטב שמיר
סלמון עם רוטב שמיר נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תערובת תבלינים, יוגורט, פילה סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. נסו סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון, סלמון עם רוטב שמיר שמנת, ו סלמון עם רוטב שמיר דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סלמון ב 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה מצופה ספריי בישול; מפזרים 1/2 שמיר כפית. מכסים ואופים ב 375° במשך 20-25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את יוגורט, סוכר, תערובת תיבול ושמיר הנותרים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מגישים עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.