סלמון עם רוטב שמנת ליים
אם יש לך פילה סלמון, סוכר מגורען, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 דקות. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמנת ליים לשניים, סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.
הוראות
מגררים 1/2 כפית לקלף מ סיד ולסחוט 1 כפית מיץ. מערבבים יחד שמנת חמוצה, קליפת ליים, מיץ ליים, 1/2 כפית כמון, סוכר, 1/8 כפית מלח ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד את רוטב הלימון.
מפזרים בצד בשר עם הנותרים 1 כפית כמון ונותר 1/8 כפית מלח.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פילה, עור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. בזהירות להפוך פילה. המשך לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מגישים עם רוטב ליים על גבי או בצד של סלמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.