קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות15
מגזין

סלמון עם רוטב שמנת לימון

סלמון עם רוטב שמנת לימון
סלמון עם רוטב לימון שמנת דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 20 . מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 257 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ציר עוף, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה טוב. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמנת לימון, סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון, ו סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון.

הוראות

1
יוצקים את מיץ לימון, מרק ושמנת לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה. מיד להוריד את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים בעדינות רבה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.2 בעוד הרוטב בישול, לשטוף את הסלמון במים קרים ולבדוק כל קשקשים תועים (אם העור על). תייבש את הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מוסיפים את שמן הקנולה למחבת חתוכה גדולה מספיק כדי להתאים את הדג בשכבה אחת. כוון את החום לגובה ותן למחבת להתחמם למשך 90 שניות.3
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הנח את צד העור של הדג למטה במחבת החמה ולהפוך את החום עד בינוני. מלח את הצד החשוף של הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
תן לזה לרחוש בהתמדה במשך 3-5 דקות, תלוי כמה עבה הדג. פילה בעובי אינץ ' ייקח בערך 5 דקות. עם מרית מתכת, להפוך את הדגים, לוודא את העור נשאר מחובר הסלמון. מלח את צד העור של הדג. מבשלים עוד 1-5 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדג שלך. אנחנו אוהבים את הסלמון שלנו קצת נדיר במרכז, אז אנחנו מבשלים את הצד השני של פילה 1 אינץ ' על 3 דקות.4 להגדיר את הסלמון למטה על צלחת העור בצד למעלה, ואז לשפוך קצת רוטב על זה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.