קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות15
מגזין

סלמון עם רוטב שמנת לימון

סלמון עם רוטב שמנת לימון
סלמון עם רוטב לימון שמנת דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 20 . מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 257 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך ציר עוף, מיץ לימון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה טוב. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמנת לימון, סלמון קנלוני עם רוטב שמנת לימון, ו סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון.

הוראות

1
יוצקים את מיץ לימון, מרק ושמנת לתוך סיר קטן ולהביא לרתיחה. מיד להוריד את החום נמוך, לכסות את הסיר ומבשלים בעדינות רבה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.2 בעוד הרוטב בישול, לשטוף את הסלמון במים קרים ולבדוק כל קשקשים תועים (אם העור על). תייבש את הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את שמן הקנולה למחבת חתוכה גדולה מספיק כדי להתאים את הדג בשכבה אחת. כוון את החום לגובה ותן למחבת להתחמם למשך 90 שניות.3
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הנח את צד העור של הדג למטה במחבת החמה ולהפוך את החום עד בינוני. מלח את הצד החשוף של הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לזה לרחוש בהתמדה במשך 3-5 דקות, תלוי כמה עבה הדג. פילה בעובי אינץ ' ייקח בערך 5 דקות. עם מרית מתכת, להפוך את הדגים, לוודא את העור נשאר מחובר הסלמון. מלח את צד העור של הדג. מבשלים עוד 1-5 דקות, תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדג שלך. אנחנו אוהבים את הסלמון שלנו קצת נדיר במרכז, אז אנחנו מבשלים את הצד השני של פילה 1 אינץ ' על 3 דקות.4 להגדיר את הסלמון למטה על צלחת העור בצד למעלה, ואז לשפוך קצת רוטב על זה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.