סלמון עם רוטב שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 555 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא זנגביל, חומץ יין, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלמון עם רוטב שעועית שחורה, סלמון עם אספרגוס ברוטב שעועית שחורה, ו סלמון מאודה עם רוטב שעועית שחורה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את רוטב סויה, סוכר, ו 1/4 כוס השמן. בקערה קטנה, לשלב את עמילן תירס ומניות עוף. תניח את שניהם בצד.לעשות שלושה חתכים בצד העור של כל פילה סלמון, חיתוך באמצע הדג.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
פילה סלמון
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הסלמון בצלחת רדודה ושופכים את רוטב הסויה על זה. להכניס למקרר עבור 30 minutes.In סיר בינוני, מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת על אש בינונית ומוסיפים את השום, הג ' ינג ' ר ורוטב השעועית השחורה. מבשלים 1 עד 2 דקות, או עד השום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שעועית שחורה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את החומץ ואת תערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים 10 דקות, להסיר מהחום, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
הסר את הדג מן המרינדה ומניח על מחבת מרופד בנייר כסף, על 3 סנטימטרים מהחום. צלוי 3 עד 4 דקות לכל צד, עד רק מבושל דרך (המרכז צריך להיות מעט שקוף).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מגישים את הסלמון מעל אורז ג ' ינג ' ר לבן עם רוטב וירקות גלם.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.