קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עם שומר

סלמון עם שומר
סלמון עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 62 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים, עלי טימין, נורות שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. סלמון עם שומר, סלמון עם שומר, ו קרפצ'יו סלמון שומר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שמוכר הדגים יחתוך את הראש והזנב מהסלמון ויפרפר אותו, ויסיר את כל העצמות. אתה צריך בערך 7 קילו של סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מטגנים את הבצל והשומר בשמן הזית במשך 10 דקות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את עלי הקורנית, בריכות שומר, גרידת תפוז, מיץ תפוזים, מלח ופלפל וטחון במשך 5 דקות נוספות, עד הבצלים והשומר רכים. טעם של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גרידה כתומהגרידה כתומה
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
להניח את הסלמון, צד העור למטה, על קרש חיתוך ומפזרים את שני הצדדים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מורחים את המילוי שומר על מחצית הסלמון. משוך את החצי השני למעלה ושוב את המילוי, סוגר אותו. לקשור את הסלמון כל 2 סנטימטרים עם חוט מטבח כדי לאבטח את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מניחים תבנית גיליון מרופדת בנייר קלף בתנור במשך 5 דקות כדי לחמם אותו. בזהירות להעביר את הסלמון למחבת גיליון חם לאפות אותו בדיוק 30 דקות (10 דקות עבור כל 1 אינץ ' של עובי). אל תיקח יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר את המחרוזות. כדי לשרת, לחתוך לפרוסות עבות עם סכין חדה מאוד. סלמון זה חם טעים או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
הערה: אם אתה עושה את זה מראש, הקפד לקרר את המילוי לפני מלית הסלמון. מקררים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Foley Estate Winery Sta. ריטה הילס שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.