קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

סלמון פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק עם פחזניות גבינת אספרגוס

סלמון פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק עם פחזניות גבינת אספרגוס
סלמון פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק עם פחזניות גבינה אספרגוס דורש מסביב 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1300 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, צלפים, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון מבושל עם רוטב עשבי תיבול, סלמון עם אספרגוס קלוי ורוטב צלי לימון, ו שרימפס מטוגן פריך עם רוטב עשבי תיבול ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
פילה העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
2
מערבבים קמח אורז עם מים כדי להפוך את הבלילה רופף אור.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
מיםמים
3
מחממים מחבת גדולה עם כ 1/4 אינץ ' של שמן זית. פילה מעיל עם הבלילה, מקום בצד הבשר למטה, לצרוב עד חום זהוב על 2 עד 3 דקות. הפוך ולצרוב את צד העור במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מיד צלחת טפטוף כל פילה עם רוטב הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
5
מגישים עם טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
6
מגישים את הסלמון עם פחזניות גבינת אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
גבינהגבינה
סלמוןסלמון
7
מערבבים את כל החומרים, למעט מיץ לימון, בקערה בינונית ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
להקציף במיץ לימון רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
מביאים חלב וחמאה לרתיחה בסיר בינוני על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מערבבים מלח, קמח, קארי, וקיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אבקת קאריאבקת קארי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
הסר את החלב מהחום והוסף את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
13
מערבבים עם כף עץ עד שהתערובת מתעבה ומתרחקת מהצדדים.
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
14
מניחים מחבת בחזרה על החום ומבשלים במשך כ 20 עד 30 שניות עד התערובת הופכת קצת יבש. לגרד את התערובת לתוך קערה גדולה ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
15
הוסף את הביצים, 1 בכל פעם, הוספת עוד רק כאשר הקודם כבר שולב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
16
מוסיפים את האספרגוס ואת שתי הגבינות לבצק ומערבבים עד לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
בצקבצק
17
כף מעוגלת של התערובת על מחבת הסדין.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
אופים באמצע התנור עד חום זהוב, כ -15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
הסירו את הפחזניות מהקלף והגשו מיד.

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס טרי, גזוז, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' ו blanchedאספרגוס טרי, גזוז, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' ו blanched591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1צביטהקמצוץ קאייןקמצוץ קאיין0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי4פלחי לימון, לקישוטפלחי לימון, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנצ'גו מגורדת בצפיפותמנצ'גו מגורדת בצפיפות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4שרימפס וורידיםשמן זית, לצורבשמן זית, לצורב1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דק-רג'יאנופרמזן מגורר דק-רג'יאנו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אורזקמח אורז794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון, עור עלפילה סלמון, עור על1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות קטנות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.