קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות78
מגזין

סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים

סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים
סלמון צ'ינוק מצופה חזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 678 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בשר חזיר מצופה בעשבי תיבול עם תפוחי אדמה חדשים צלויים חזרת, סלמון מצופה צ'ילי עם תפוחי אדמה קלויים, ו סלמון מצופה חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F ומעילים תבנית אפייה בשמן ומפזרים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה, בצד לחתוך למטה, על המגש ומניחים בתנור שחומם מראש. צלוי עד רק חום זהוב ופשוט רך, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומחזיקים אותם במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מערבבים את חזרת, פטרוזיליה, גרידת לימון, חרדל, ו 2 כפות שום בקערה קטנה. כאשר הוא משולב באופן שווה, מוסיפים את פירורי הלחם וזורקים אותם בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חזרתחזרת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
טפטוף 3 אונקיות של שמן זית על תערובת פירור ומערבבים בעדינות בזהירות לא לשבור את הפירורים או להפוך את התערובת כבדה מדי. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל ואז מחממים את שמן הקנולה במחבת סאוט מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן רק מתחיל לעשן, לצרוב את סלילת הסלמון, למעלה למטה, 2 חתיכות בכל פעם, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר לפחית אפייה משומנת קלות, הצבת הצד הצרוב למעלה ולחזור על התהליך עם 2 חתיכות אחרות של סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מפזרים את תערובת פירור הלחם על החלק העליון של הדג יצירת שכבה אפילו 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. צולים את הסלמון עד הקרום הוא חום זהוב ודגים הוא רק המשרד, כ 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
בעוד הסלמון הוא אפייה, להביא את מלאי הדגים, נשאר 1 אונקיה שמן זית, ואת כף הנותרים של שום לרתיחה בסיר שאינו מגיב. לאחר מכן מוסיפים את הצלייה הירוקים, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות עד שהירוקים נבלים.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את מיץ הלימון ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מסדרים את הירוקים במרכז 4 קערות רדודות המוקפות בתפוחי אדמה קלויים ונוזל צליעה. מעל כל אחד עם סלומון צלוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ירוקירוק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.