סלמון קלוי איטי עם עגבניות שרי וקוסקוס הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמיר, פילה סלמון חתוך במרכז, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון, ו סלט קוסקוס ישראלי עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית עד משולב היטב. מתבלים במלח. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים 4 כפות שמן במחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להתאים את הסלמון. הפוך מיטה של עשבי תיבול בתחתית מחבת; למעלה עם סלמון, צד העור למטה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.