קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סלמון צלוי ברוטב יין לבן

סלמון צלוי ברוטב יין לבן
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך מלח גס ופלפל טחון, פילה סלמון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו סלמון צלוי ברוטב יין לבן, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו סלמון ופסטה ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים סלמון על תבנית אפייה משובצת; מתבלים במלח. צלוי עד אטום לאורך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.