צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? סלמון קלוי עם עדשים ובייקון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 647 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם עגבניות מחית, עלה דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי עם עדשים ובייקון, סלמון עם עדשים ובייקון, ו סלמון צלוי עם עדשים.
הוראות
1
בסיר בינוני, מבשלים את הבייקון עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים ושומרים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל, גזר, סלרי ושום. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העדשים, מרק, עגבניות, 1/2 כפית מלח, קורנית, עלה דפנה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, עד העדשים הם רק רך, על 30 דקות. זרוק את עלה המפרץ ומערבבים 1/8 כפית של הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשים
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מחממים את התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים את הסלמון עם 1/2 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 כפית. במחבת nonstick גדול עמיד, על חום גבוה בינוני, לחמם את שומן בייקון שמורות, עם מספיק שמן כדי למדוד 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הדגים, עור בצד, ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות. תסתובבי.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מכניסים את המחבת לתנור וממשיכים לבשל את הסלמון עד שבקושי מסיימים (הדגים עדיין צריכים להיות שקופים במרכז), בערך 3 דקות יותר לפילה בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את העדשים על צלחות העליון עם הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
10
המלצת יין: יינות אדומים קלים וחומציים הם מענגים עם סלמון, והעדשים והבייקון רק מחזקים את הטיעון ליין אדום. נסה בקבוק פינו נואר מאורגון או קליפורניה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.