סלמון צרוב במחבת
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, סלמון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את פילה סלמון, צד העור למעלה, בצלחת קטנה במשך 30 דקות במרקחת סטייק תיבול. לאחר 30 דקות, להתחיל חימום מחבת גדולה מספיק עבור פילה מעל חום גבוה.פילה העונה עם McCormicks גריל Mates סטייק תיבול. ברגע שהמחבת מתחממת, מוסיפים חמאה ושמן זית למחבת ונותנים לה להתחמם. להפחית את החום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף פילה, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא השחמה היטב ואת החצי התחתון של הפילה להפוך אטום, על 5 דקות. הפוך פילה מעל ומבשלים עוד 3-5 mins.At נקודה זו (מיד לאחר היפוך) העור צריך להיות קל מאוד להסיר עם מזלג וסכין. הפוך את הסלמון ולצרוב בקצרה (1-2 דקות), או עד doneness הרצוי הוא הגיע. כאשר הדג נעשה, זה עדיין צריך להראות עקבות של כתום בהיר כאשר אתה להציץ בתוך פילה עם קצה של סכין קילוף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.