סלמון קארי אדום עם בוק צ'וי וסלט אננס
המתכון סלמון קארי אדום עם בוק צ'וי וסלט אננס יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בסביבה 45 דקות. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך תינוק בוק צ'וי, שמן canolan, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו בוק צ'וי וסלט אננס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את בוק צ ' וי ואננס עם כוסברה, 3 כפות של שמן, כפית מלח, ופלפל כפית.
בואו לשבת במשך 15 דקות לפני ההגשה.בינתיים, מטלית חום. בקערה קטנה, מערבבים יחד את משחת הקארי, הסוכר, כף השמן הנותרת, כפית מלח ופלפל כפית.
מניחים את הסלמון על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, חלוקת באופן שווה, מברשת עם תערובת להדביק קארי. לצלות עד הסלמון הוא אטום לאורך, 5 עד 7 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.