סלמון קלוי בסגנון ים תיכוני עם שומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו דג ים תיכוני צלוי שלם, סלמון צלוי ים תיכוני, ו סלמון ים תיכוני צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור, ומחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
לטפוח דגים יבש; לעשות כמה חתכים אלכסוניים בחלק העבה ביותר של הדגים משני הצדדים. פיזור נורות שומר פרוסות, כרישה, ועגבניות במחבת אפייה מצופה קלות עם ספריי בישול.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.