סלמון קלוי בסגנון ים תיכוני עם שומר
סלמון קלוי בסגנון ים תיכוני עם שומר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שיני שום, גבעולי רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו דג ים תיכוני צלוי שלם, סלמון צלוי ים תיכוני, ו סלמון ים תיכוני צלוי במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור, ומחממים תנור ל 42
לטפוח דגים יבש; לעשות כמה חתכים אלכסוניים בחלק העבה ביותר של הדגים משני הצדדים. פיזור נורות שומר פרוסות, כרישה, ועגבניות במחבת אפייה מצופה קלות עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן זית, שום, מלח ופלפל.
מברישים דגים מבפנים ומבחוץ עם מחצית השמן המנוסה, ואז מפזרים שמן מתובל על ירקות.
להניח דגים על גבי ירקות, ומפזרים דגים בפנים ובחוץ עם זרעי שומר. טאק 1 רוזמרין sprig לתוך חלל של דגים.
המקום שנותר 2 גבעולי רוזמרין בירקות. שמור כמה בריכות שומר לקישוט, ואז לחתוך בגסות שנותרו בריכות ולדחוף אותם לתוך החלל.
יוצקים יין על דגים, ומכסים את המחבת באופן רופף בנייר אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
הסר רדיד, ואופים, חשוף, 10 עד 15 דקות או עד דגים רק מבושל דרך.
מעבירים דגים למגש גדול, ומקיפים אותם בירקות מבושלים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.