קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

סלסה דרום-מערבית

סלסה דרום-מערבית
המתכון Southwestern Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. גשו לסופר וקנו כוסברה, שעועית, עגבניות וצ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף עם סלסה דרום-מערבית, שרימפס דרום מערב עם סלסה, ו מרק סלסה דרום-מערבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים תירס ושאר החומרים; לזרוק היטב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.