המתכון סלסה ורדה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מתאבן זה יש 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי נענע, עלי כוסברה, עלי פטרוזיליה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo).
הוראות
1
שלב אנשובי (אם משתמשים), שום, צלפים, וצ ' ילה במרגמה או מעבד מזון. פאונד עם עלי או תהליך עד צורות להדביק עבה.
הסר עלי או להעביר דבק לקערה. שימוש במזלג, לאט לטאטא בשמן כדי להפוך את הרוטב. מתבלים לפי הטעם במלח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות בזמן שהטעמים מתמזגים. לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר ומערבבים לפני ההגשה.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.