קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סלסה חצילים ועגבניות-מנטה

סלסה חצילים ועגבניות-מנטה
סלסה חצילים ועגבנייה עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם פלפל, חצילים, אקסטרהוירגין שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חציל קלוי עם עגבניות ונענע, חציל, טחינה, עגבניה ירושלמית + קרוסטיני נענע, ו ערימות חצילים עם סלסה עגבניות צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל.
2
חותכים כל חציל לחצי לאורכו. ניקוד קל לצדדים לחתוך של חצילים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים חצילים, לחתוך צדדים למטה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל 20 דקות או עד מאוד מכרז, מפנה מדי פעם. סקופ עיסת חצאי חצילים, ומניח מסננת על קערה. להשליך קליפות.
מרכיבים שתצטרך
4
תן עיסת לעמוד 1 שעה או עד קריר סחוט ביסודיות. זרוק נוזל. עיסת מחית גס, ומניחים בקערה קטנה. מערבבים עגבניות ומרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים בטמפרטורת החדר, ערבוב ממש לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.