סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף
סלסה מנגו ואבוקדו עם בייקון חריף עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אבוקדו, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו ירכיים עוף בגריל ג'ינג'ר חריף עם סלסה אבוקדו מנגו, עוף חריף ואורז Plantain עם סלסה מנגו-אבוקדו (זוכה אתגר!), ו סלסה אבוקדו ומנגו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 425°f. קו גיליון עוגיות עם נייר.
סדר פרוסות בייקון על סדין עוגיות.
מפזרים פפריקה, אבקת צ ' ילי ופלפל אדום משני צידי כל פרוסה.
אופים במרכז התנור 15 דקות. להפריש להתקרר ולהקים. כאשר מגניב, קוצצים בייקון לחתיכות קטנות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד בייקון קצוץ, אבוקדו, מנגו, בצל וצ ' ילה.
מוסיפים מיץ ליים; לזרוק בעדינות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כדי למזג טעמים.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה. לאחסן במקרר.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.