קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות15
מגזין

סלסה צ'ילה אדומה

סלסה צ'ילה אדומה

הוראות

1
מוסיפים צ 'ילי; ומטגנים עד ריחני צ' ילי להפוך כתום בהיר, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לצלחת; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3
מחממים אותה מחבת מעל חום בינוני-גבוה.
4
להוסיף שום; sauté עד הזהב, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף 1 כוס מים; להסיר מהחום. פירה צ ' ילי, תערובת מים שום, דבש וקינמון בבלנדר, הוספת מים נוספים על ידי כף אם עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
העברה לקערה. מתבלים במלח. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
Transfer to bowl. Season with salt. DO AHEAD: can be made 1 day ahead. Cover; chill. Bring to room temperature before serving.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך