קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

סלסה של מרי

סלסה של מרי
המתכון של מרי Salsan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. אם יש לך כוסברה, מיץ ליים, פלפל jalapeño, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלסה Chunky Bloody Mary, בלאדי מרי Guajillo סלסה, ו צלוי סלסה בלאדי מרי.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה; מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מגישים עם צ ' יפס טורטייה אפוי או כמו ציפוי עוף בגריל, דגים, או המבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייה אפויצ ' יפס טורטייה אפוי
עוף בגרילעוף בגריל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."