אם יש לך שמרים, סוכר, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו כריכי לובסטר בגבינה כחולה עם קרם אבוקדו חריף + ירקות מוקפצים, גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), ו סלט גינה כמעט מפורסם (חקיין גן זית) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חלב חם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים סוכר ושמרים; להקציף כדי להמיס סוכר. מכסים במגבת מטבח חמה, לחה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים קמח ומלח; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף חלבונים ביצה בקערה בינונית עד מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף לבלילה ולהקציף עד חלקה.
6
לגרד את הצדדים של קערה, המאפשר הבלילה לבריכה בתחתית. מכסים את הקערה במגבת לחה.
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד הבלילה מתחילה בועה, לפחות 1 שעה ועד 2 שעות. מערבבים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
8
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני השימוש.
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות. עבודה בקבוצות, להוסיף ירקות למחבת ולזרוק עד נבול. כאשר כל הירוקים נוספו, לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז ותערובת הוא כמעט יבש, 4-5 דקות.
מניחים קמח בקערה בינונית. עבודה בקבוצות, לגלגל כדורי ירקות בקמח כדי מעיל קל, ואז לרדת לתוך הבלילה, הופך מעיל באופן שווה. באמצעות 2 כפות קטנות, להרים כדורים מן הבלילה, המאפשר הבלילה עודף לחזור קערה. עבודה בקבוצות, מטגנים beignets עד חום זהוב, מפנה מדי פעם, על 2-3 דקות לכל אצווה. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.