לחם קישואים תפוחים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך אגוז מוסקט הקרקע, סוכר, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קישואים ולחם תפוחים, תפוח בריא ולחם קישואים, ו מהפך לחם תפוחים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב קמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. בקערה אחרת, לנצח ביצים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים שמן, סוכרים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
יוצקים מעל מרכיבים יבשים; מערבבים היטב. מערבבים בקישואים, תפוחים ופקאנים (הבלילה תהיה נוקשה). כפית לשלושה משומן 8-in. אקס-4-אין. מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
לשימור,
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים ב 350° במשך 50-55 דקות או עד הסוף. מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה חוט להתקרר לחלוטין.