קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סלק וירקות

סלק וירקות
סלק וירוק עשוי להיות התוספת שחיפשתם. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך סלק, פלפל טרי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלק עם הירוקים שלהם עם איולי, סלט סלק וירקות, ו סלק בלסמי וירקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לשפשף את הסלק עם 1 כף שמן זית ולמקם על גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מניחים בתנור שחומם מראש, ואופים עד הסלק ניתן פירסינג בקלות עם מזלג, 20 עד 60 דקות בהתאם לגודל. כאשר נעשה זאת, לאפשר להתקרר על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ולאחר מכן להסיר ולהשליך את העור, לחתוך את סלק לתוך טריזים או פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בינתיים, לחתוך את הירוקים סלק ב 1/4 סרטים רחבים אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
5
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. לאחר הבצלים החלו לקרמל, מערבבים בירוק סלק ומבשלים עד שהם נובלים.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את פרוסות הסלק וממשיכים לבשל עד מחומם דרך. מתבלים במלח ים ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל