סלק זהוב כבוש
סלק זהוב כבוש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וטבעוני מגיש 250 . מנה אחת מכילה 7 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מקל קינמון, סוכר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלק זהוב כבוש, סלק זהוב כבוש, ו מקרר קלוי סלק כבוש זהוב (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ סלק, עוזב 1 אינץ ' של גזע, ולקרצף. מביאים סלק לרתיחה במים כדי לכסות בסיר בינוני; להפחית את החום, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
לנקז, לשטוף, להתקרר מעט. לקצץ שורשים וגבעולים; לקלף סלק.
חותכים סלק במחצית אנכית; חותכים חצאים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' כדי למדוד 6 כוסות.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, מערבבים יחד חומץ, הבא 4 מרכיבים, ו 1 1/4 כוסות מים נירוסטה או אמייל 8-qt. תנור הולנדי. מביאים תערובת לרתיחה.
מוסיפים סלק ובצל; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
באמצעות כף מחוררת, מחלקים סלק ובצל באופן שווה בין צנצנות חמות, משאיר 1/2 אינץ ' headspace. מכסה תערובת סלק עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 30 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.