סלק זהוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק זהב כבוש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ו 30 מתכון שלם מגיש 3 . מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך מים, כבישה תבלין, כבישה מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות מתכונים דומים: סלק זהוב כבוש, סלק זהוב כבוש, ו מקרר קלוי סלק כבוש זהוב.
הוראות
הכן מיכל מים רותחים וצנצנות ליטר 3.
מקום 3 מכסים שימורים חדשים בסיר קטן ולהביא לרתיחה עדינה.
מערבבים חומץ, מים ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מחלקים תבלין כבישה בין שלוש הצנצנות.
לארוז את הסלק לתוך צנצנות העליון עם מלח חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
הקש צנצנות בעדינות כדי להסיר כל בועות אוויר לכודים. במידת הצורך, להוסיף מלח יותר כדי להחזיר את headspace ל 1/2 אינץ'.
נגב את החישוקים, להחיל מכסים וטבעות וצנצנות תהליך בפחית מים רותחים במשך 10 דקות (להתחיל את הטיימר שלך כאשר המים חוזרים לרתיחה, לא כאשר הצנצנות הראשון להיכנס).
כאשר הזמן הוא למעלה, להסיר צנצנות מן canner ולתת מגניב על מגבת מטבח מקופלת.
כאשר צנצנות הם מגניבים מספיק כדי לטפל, להסיר טבעות ולבדוק חותמות על ידי אחיזה קצוות של מכסים הרמת צנצנות בזהירות. אם מכסים מחזיקים מהר, חותמות הם טובים.
אחסן צנצנות במקום קריר וחשוך. הם מוכנים לאכול עם ב 48 שעות, אבל יכול להיות כל הזמן עד שנה אחת.