סלק עם שמיר ואגוזי מלך
סלק עם שמיר ואגוזי מלך עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. אם יש לכם שמיר, פלפל, חומץ סיידר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. מתכונים דומים: סלק עם שמיר ואגוזי מלך, סלק קלוי עם אגוזי מלך, ו סלק צהוב עם אגוזי מלך.
הוראות
השאירו שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר לחץ של 6 ליטר; מוסיפים 2 1/2 כוסות מים. סגור את המכסה בצורה מאובטחת; להביא ללחץ גבוה על אש גבוהה. הפחיתו את האש לבינונית או לרמה הדרושה לשמירה על לחץ גבוה; מבשלים 10 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 6 דקות. שחרור לחץ דרך אוורור קיטור, או מקום סיר תחת מים זורמים קרים כדי שחרור לחץ.
מסננים ושוטפים סלק במים קרים.
מסננים; מגניב. חתוך שורשי סלק; לשפשף עורות.
חותכים סלק לשניים אנכית; חותכים כל חצי ל -4 טריזים.
שלב חומץ ו -5 המרכיבים הבאים (דרך פלפל) בקערה קטנה; מערבבים במטרפה. מזלפים לאט לאט שמן, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה עד לאיחוד טוב. לזרוק תערובת שמן עם סלק; לתת לעמוד 15 דקות, לזרוק בעדינות מדי פעם. מערבבים שמיר. למעלה עם אגוזי מלך ממש לפני ההגשה.