סלק קלוי ופטה גראטן עם נענע טרי
אם יש לך סלק בקוטר, קצפת כבדה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק קלוי ופטה גראטן עם נענע טרי, סלט סלק עם פטה, כתום ונענע, ו קוסקוס טאבולה עם נענע ופטה טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלק בצלחת smallbaking.
הוסף מספיק מים כדי להגיע עד 1/4 אינץ'.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
סלק Bakeuntil הם מכרז, על 50 דקות.לחשוף בזהירות (קיטור ישוחרר)וקריר. לקלף סלק; לחתוך 1/4-inch-thickslices. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה.כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 218°. להביא קרם, גבעולי מנטה, ושום להרתיח ב smallsaucepan כבד.
הסר מהחום, לכסות, ולתתלהישאר 15 דקות.
בינתיים, חמאה קלה 1/2-צלחת כפיות טובה או צלחת אפייה רדודה אחרת.מסדרים סלק פרוס בשכבות זוגיות בצלחת, מפזרים כל שכבה קלות עם מלח.תערובת קרם זן על סלק indish.
אופים עד קרם הואנוזל בקצוות ו פטה הוא השחמה ביקורות, על 20 דקות.
מפזרים פלפל ונענע קצוצה מעל.
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.