הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך מיץ לימון, טימין, סלק זהוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית מתכונים דומים: סלק קלוי וקייל פנזנלה, סלט גזר וסלק קלוי, ו סלט סלק וגזר קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר גדול ממיסים את החמאה. מערבבים ב 1/4 כוס סוכר ומלח. מערבבים עד הסוכר מתמוסס ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים קוביות לחם וזורקים למעיל. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת. טוסט במשך כ -15 דקות, זורק כל 5 דקות כדי לוודא שכל שטחי פני הלחם לקבל זהב ו crunchy.In בינתיים, מניחים חצי מהתותים הקצוצים בקערה קטנה ומועכים אותם עם 2 כפות הנותרים של סוכר חום. שמור מועך עד פירות יער הם סופר עסיסי וגושי מעורר תיאבון זה הרוטב שלך.כאשר קוביות הלחם נעשות קלייה (והיו לי כמה דקות כדי להתקרר פריך), לזרוק אותם בקערה גדולה עם פירות יער פירה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
דיאט קרם סודה
טארטים זעירים בציפוי אדום
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את התותים הקצוצים הנותרים וזורקים קצת יותר. תן את היוגורט טוב מערבבים, ומגישים בצד מעוטר זרעי פרג(אל תהסס להמתיק את זה קצת לטעמך).בל "ט פנזנלה ממרדית' ב "מה לארוחת צהריים"?
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
מגיש 4-6מרכיבים 1/2 לחם ג 'בטה כיכר גדול, גור 3 אונקיות בייקון לוח, לחתוך לתוך chunks1 כפית חרדל דיז' ון
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהname
רגל טלה, מעצם
בייקון סלאב
6
מיץ 1/2 לימון
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
7
גרידה של 1/4 לימון
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
8
מלח ופלפל שחור סדוק טרי, לטעם1 כפית טיפות בייקון 3 כפות שמן זית כתית מעולה 3 עגבניות קטנות עד בינוניות בגודל, במידה רבה diced3 ארוגולה או תרד, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מרידית ' כיוונים
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
בשכבה אחת על סדין עוגיות, מניחים לחם קוביות. טוסט בתנור עד זהוב ומיובש לחלוטין. במחבת בגודל בינוני, לבשל בייקון עד פריך מעט משחימים יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
הסר מגבות נייר, להזמין 1 כפית טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
13
מערבבים את הדיז ' ון, מיץ לימון, גרידה, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
14
לטאטא יחד טפטוף בייקון ושמן זית, ולאחר מכן להוסיף זרם איטי לתערובת דיז ' ון. לזרוק עגבניות, בייקון, לחם, מלח ופלפל שחור סדוק טרי עם רוטב. רגע לפני ההגשה, לזרוק בארוגולה.סלק קלוי ופנצנלה גזר מ Happyolks
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסרי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מגיש 4מרכיבים 3 סלק זהב בינוני, 3 סלק אדום בינוני, גבעולים trimmed1 Tbsp שמן זית, dividedjuice של 1 לימון, divided2-4 sprigs של שיני thyme4 טריות של שום, טחון, ועוד עבור roastingsalt ו pepper8 גזר חתוך sticks2 כוסות של 1 אינץ ' cubed (שאריות) loaf1/2 כוס גבינת עזים
מרכיבים שתצטרך
סלק זהב
גבינת עיזים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סלק אדום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
קליפות מלימון
16
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
לעטוף סלק עם התזה של מים, קצת שמן זית, מיץ לימון, 2 גבעולים של טימין, כמה שיני שום, מלח ופלפל בחוזקה בנייר כסף עם העור, ואז צולים 1 שעה . בזהירות לפתוח, וכאשר מגניב, לשפשף עורות עם מגבת נייר להשליך. קוצצים סלק לקוביות 1/2 ולהעביר לקערה.כאשר יש בערך 15 דקות על הטיימר עבור הסלק, לזרוק גזר ולחם קצוץ עם שמן זית, שום, ולימון קטן בקערה, ואז לאפות על גיליון עוגיות עם נייר קלף עד טיימר נגמר. ברגע שאתה מושך את הסלק החוצה, לעבור את התנור על מצב צלייה ולהעביר את הגזר למתלה העליון. כמו הסלק מגניב, לפקוח עין מקרוב על התנור כדי לוודא דברים לא לעלות בלהבות. הגזר צריך להיות מעט השחמה ואת קרוטונים פריכים.כאשר כל הרכיבים נעשים, לערבב יחד היטב בקערה גדולה עם גבינת עיזים ועלים נוספים של טימין וכמה מלח ופלפל לפי הטעם. ויולה. סלק רך, חמאה וגזר, קרוטונים פריכים, וגבינת עיזים מוקרמת. בתיאבון!Print PDFOriginally פורסם ביום שלישי, יוני 21st, 2011 prev / בגידה: זוכי קרטיב קיץ!משועמם בעבודה: תכנון מזון / הבא
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת עיזים
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוטונים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף