סמוסה אפויה עם צ'אטני מנטה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב צ'יפוטלה, שמן צמחי/canolan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סמוסה ירקות קארי עם כוסברה-מנטה Chutney, חזיר אפוי עם צ'אטני אננס מנטה, ו סמוסה שוקולד עם אגס-צ'אטני דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מילוי: בסיר קטן, מוסיפים את תפוחי האדמה ומספיק מים קרים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מפחיתים את החום ומבשלים עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
5
בסיר קטן שני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף קמצוץ נדיב של מלח, עלי דפנה, 1 זרעי כוסברה כפית, פלפלים, פתיתי צ ' ילי, חזה עוף. מבשלים עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
חזה עוף
פתיתי פלפל אדום
פלפל
עלי דפנה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מחית את תפוחי האדמה דק לגרוס את העוף ולשים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מערבבים עם מנגו, מיץ ליים, רוטב צ ' יפוטלה, זרעי כוסברה הנותרים, כמון, כוסברה, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
מלח ופלפל
מיץ ליים
צ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברה
כמון
מנגו
רוטב
8
ערבוב עם כף או הידיים שלך, עד משולב היטב. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
1
מגלגלים את בצק עלים מעט, כדי לשטח את התפרים. באמצעות סכין חיתוך כדי לעקוב אחר עובש טבעת 7 אינץ 'או קערה, לחתוך את הבצק לתוך 8 (7 אינץ' רחב) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
2
חתוך כל אחד לשני חצי עיגולים.
3
שים כף או כך של המילוי במרכז חצי עיגול. קח קערה קטנה של מים בהישג יד. לטבול את האצבע במים ולהפעיל אותו לאורך הקצוות של חצי העיגול. תארגן את הסמוסה כך שהצד השטוח פונה הרחק ממך. תפוס את הפינה השמאלית וקפל אותה על הבצק בתנועה משולשת, כך בפינה זו נוחתת בצד הימני התחתון של המילוי. תעשה את אותו הדבר עם הפינה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לסחוט לסגור את התחתית, לקפל מעל, איטום עם מים. אם אתה רוצה, לאטום באמצעות מזלג. חזור עם הבצק שנותר ומילוי. מסדרים את 8 samosas על תבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה ו 1 כפית מים עם מזלג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
צחצח את צמרות הסמוסה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
7
אופים במשך 15 דקות ב 425 מעלות F, ואז להפוך את החום עד 375 מעלות F ואופים במשך 10 דקות יותר. אתה יכול להפוך אותם ממש לפני שאתה להפוך את החום למטה, אם אתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
Chutney: במעבד מזון, להשתין יחד את המנטה, כוסברה, זנגביל, מיץ לימון ומים עד שכל זה מגיע יחד כמו רוטב. בטח עדיין יהיו חתיכות עלים קטנות ברוטב, אבל אני אוהב את הטעם של זה, אז אל דאגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברה
רוטב
ג ' ינג ' ר
מים
מנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
9
יוצקים את chutney לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
במחבת קטנה, מעל חום בינוני, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיף זרעי חרדל; הם צריכים לרחוש. מיד לכסות עם מכסה עד שהם מפסיקים להתיז. ודא שהם לא לשרוף! אם הם עושים, להתחיל מחדש. לא עניין גדול. אני עושה את זה כל הזמן! מיד מוסיפים את הזרעים והשמן לצ ' אטני. זה יהיה לרחוש כל כך לעמוד מנגד. לאחר ששפכת את כל השמן, אתה יכול אפילו כפית צ ' אטני קטן למחבת (cue רוחש שוב!) כך שאתה להרים את כל זה שמן יפה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
זרעים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
יוצקים לתוך הקערה עם chutney.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מגישים samosas חם, עם chutney... ולהתחמם בהכרת תודה על הרעיונות הגדולים שכולנו באים עם, לבלוטות הטעם הרגישות שלנו ועל ברכתם של חברים טובים!
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
14
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, חלב חמאה, שמן, מלח וזרעי ajwain. להביא את החומרים יחד עד הבצק יוצר. ללוש עד שזה התרכך קצת, על 5 דקות. אפשר לנוח, בטמפרטורת החדר, במשך 15 דקות. אתה יכול לשים את זה במקרר, אבל לוודא שאתה נותן לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות בערך, על מנת שזה להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
Ajwain
חלב-חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
15
מגלגלים את הבצק לגליל קצר. חותכים לחצי, ואז חותכים כל חצי ל-2 חתיכות, כך שיש לנו 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
16
מגלגלים כל ביט לכדור. לשטח את הכדורים לתוך דיסקים ואז, על משטח מקורנן, לגלגל אותם לתוך 1/8 אינץ 'עבה, 7 אינץ' עיגולים רחבים.