קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

סמוסה אפויה עם צ'אטני מנטה

סמוסה אפויה עם צ'אטני מנטה
סמוסה אפויה עם צ'אטני מנטה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב צ'יפוטלה, שמן צמחי/canolan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סמוסה ירקות קארי עם כוסברה-מנטה Chutney, חזיר אפוי עם צ'אטני אננס מנטה, ו סמוסה שוקולד עם אגס-צ'אטני דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מילוי: בסיר קטן, מוסיפים את תפוחי האדמה ומספיק מים קרים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים קמצוץ מלח נדיב ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ואז מפחיתים את החום ומבשלים עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
5
בסיר קטן שני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה ולהוסיף קמצוץ נדיב של מלח, עלי דפנה, 1 זרעי כוסברה כפית, פלפלים, פתיתי צ ' ילי, חזה עוף. מבשלים עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
חזה עוףחזה עוף
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מחית את תפוחי האדמה דק לגרוס את העוף ולשים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מערבבים עם מנגו, מיץ ליים, רוטב צ ' יפוטלה, זרעי כוסברה הנותרים, כמון, כוסברה, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כמוןכמון
מנגומנגו
רוטברוטב
8
ערבוב עם כף או הידיים שלך, עד משולב היטב. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
1
מגלגלים את בצק עלים מעט, כדי לשטח את התפרים. באמצעות סכין חיתוך כדי לעקוב אחר עובש טבעת 7 אינץ 'או קערה, לחתוך את הבצק לתוך 8 (7 אינץ' רחב) סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
קערהקערה
2
חתוך כל אחד לשני חצי עיגולים.
3
שים כף או כך של המילוי במרכז חצי עיגול. קח קערה קטנה של מים בהישג יד. לטבול את האצבע במים ולהפעיל אותו לאורך הקצוות של חצי העיגול. תארגן את הסמוסה כך שהצד השטוח פונה הרחק ממך. תפוס את הפינה השמאלית וקפל אותה על הבצק בתנועה משולשת, כך בפינה זו נוחתת בצד הימני התחתון של המילוי. תעשה את אותו הדבר עם הפינה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לסחוט לסגור את התחתית, לקפל מעל, איטום עם מים. אם אתה רוצה, לאטום באמצעות מזלג. חזור עם הבצק שנותר ומילוי. מסדרים את 8 samosas על תבנית אפייה משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה קטנה, לטאטא את הביצה ו 1 כפית מים עם מזלג עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
צחצח את צמרות הסמוסה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
אופים במשך 15 דקות ב 425 מעלות F, ואז להפוך את החום עד 375 מעלות F ואופים במשך 10 דקות יותר. אתה יכול להפוך אותם ממש לפני שאתה להפוך את החום למטה, אם אתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
Chutney: במעבד מזון, להשתין יחד את המנטה, כוסברה, זנגביל, מיץ לימון ומים עד שכל זה מגיע יחד כמו רוטב. בטח עדיין יהיו חתיכות עלים קטנות ברוטב, אבל אני אוהב את הטעם של זה, אז אל דאגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
רוטברוטב
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מיםמים
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
9
יוצקים את chutney לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
במחבת קטנה, מעל חום בינוני, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיף זרעי חרדל; הם צריכים לרחוש. מיד לכסות עם מכסה עד שהם מפסיקים להתיז. ודא שהם לא לשרוף! אם הם עושים, להתחיל מחדש. לא עניין גדול. אני עושה את זה כל הזמן! מיד מוסיפים את הזרעים והשמן לצ ' אטני. זה יהיה לרחוש כל כך לעמוד מנגד. לאחר ששפכת את כל השמן, אתה יכול אפילו כפית צ ' אטני קטן למחבת (cue רוחש שוב!) כך שאתה להרים את כל זה שמן יפה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדלזרעי חרדל
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
יוצקים לתוך הקערה עם chutney.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מגישים samosas חם, עם chutney... ולהתחמם בהכרת תודה על הרעיונות הגדולים שכולנו באים עם, לבלוטות הטעם הרגישות שלנו ועל ברכתם של חברים טובים!
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
14
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, חלב חמאה, שמן, מלח וזרעי ajwain. להביא את החומרים יחד עד הבצק יוצר. ללוש עד שזה התרכך קצת, על 5 דקות. אפשר לנוח, בטמפרטורת החדר, במשך 15 דקות. אתה יכול לשים את זה במקרר, אבל לוודא שאתה נותן לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות בערך, על מנת שזה להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
AjwainAjwain
חלב-חמאהחלב-חמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מגלגלים את הבצק לגליל קצר. חותכים לחצי, ואז חותכים כל חצי ל-2 חתיכות, כך שיש לנו 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
16
מגלגלים כל ביט לכדור. לשטח את הכדורים לתוך דיסקים ואז, על משטח מקורנן, לגלגל אותם לתוך 1/8 אינץ 'עבה, 7 אינץ' עיגולים רחבים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
17
חותכים לחצי כדי ליצור 2 חצאי עיגולים.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)ajwain seeds, אופציונליajwain seeds, אופציונלי23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחורפלפל שחור11 קילו קישואים,זרעי חרדל חוםזרעי חרדל חום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי / קנולהשמן צמחי / קנולה5(חוֹרֶף)רוטב צ'יפוטלהרוטב צ'יפוטלה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה וגבעולים רכיםעלי כוסברה וגבעולים רכים1השארחופן גדול של כוסברה, טחוןחופן גדול של כוסברה, טחון2(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1(יכול להיות או להרחיק)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1(קיבלר)(קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר טרי, קצוץג'ינג'ר טרי, קצוץ1מיץ לייםמיץ ליים1ליים, juiced, בתוספת יותר לפי הטעםליים, juiced, בתוספת יותר לפי הטעם1מנגו, קלופים, מגולענים וקוביות דקמנגו, קלופים, מגולענים וקוביות דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי נענעעלי נענע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן צמחי או שמן זיתשמן צמחי או שמן זית2חבילותבצק עלים, הפשירבצק עלים, הפשיר1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים1גדולתפוחי אדמה russetתפוחי אדמה russet1צביטהמלח גדולמלח גדול8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל מיםעל מים11 קילו קישואים,1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן8ריבס, קצוץ טרי או קפואמיםמים