קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סמוסה אפונה ירוקה

סמוסה אפונה ירוקה
המתכון סמוסה אפונה ירוקה יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 54 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: שום ירוק דאל / איך לעשות hare lehsun ki dal, סמוסה, איך לעשות סמוסה, ו פולאו אפונה ירוקה (Mutter Pulao).

הוראות

1
מחממים את 1 כף שמן במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום מתון עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, jalapeo, כוסברה וקיין ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האפונה הירוקה ואת המים ומבשלים עד שהאפונה רכה ורוב המים התאדו, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את התערובת למעבד מזון ולתת מגניב מעט.
6
מוסיפים את הכוסברה והרמונים ואת הדופק עד שהאפונה קצוצה דק. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מסדרים את עטיפות empanada על משטח עבודה מברשת את הקצוות עם מים. מחלקים את המילוי בין העטיפות. מקפלים את הבצק מעל לצבוט מלמטה למרכז כדי ליצור קונוס. מקפלים את החלק העליון של הבצק למטה כדי לפגוש את הקצוות ולצבוט היטב כדי לאטום, ויוצרים כופתה משולשת.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת עמוקה, בינונית, חום 3/4 אינץ ' של שמן כדי 35
מרכיבים שתצטרך
9
מטגנים את הסמוסה מעל חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד זהב פריך, 5 דקות.
10
ניקוז על מדף נייר towellined.
11
מגישים עם כוסברה ו chutneys tamarind.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
ברגר גרונר Veltliner (1 ליטר)
גרונר ולטלינר של ברגר הוא הקש הקיצי המובהק! מגוון ענבים לבן אוסטרי זה מייצר יין פריך וממוקד מינרלים עם רמזים של הדר, קליפת לימון, ליצ ' י, ומגע של חריפות שעשוי להזכיר לך פלפל לבן. הגוף המרענן והפריך שלה עובד נהדר ביום קיץ חם, במיוחד כאשר אתה בחוץ.