סמיפרדו דבש מתובל עם פירות יבשים ושקדים
חצי פרדו דבש מתובל עם פירות יבשים ושקדים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות ואספו חלמונים, תמרים, תאנים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 58 דקות. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו סמיפרדו שקדים עם פירות יבשים ודבש מתובל, כרובית "קוסקוס" עם פירות יבשים ושקדים, ו סלט גרגיר הנחלים עם פירות יבשים ושקדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים את החלב לסיר ומביאים רק לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החלמונים והסוכר עד שהסוכר מתחיל להתמוסס והחלמונים הופכים לצהובים בהירים, כ -3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב החם, מוסיפים אותו בזרם דק בהתחלה כדי לא לבשל את החלמונים, ואז מהר יותר. מחזירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש נמוכה, ללא רתיחה, עד שהתערובת מצפה בעובי את גב הכף, 4 עד 5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הווניל והאמרטו. מקררים עד להתקררות (או מצננים באמבט מים).
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה וצולים עד להזהבה וריחנית, 7 עד 10 דקות.
כאשר הפודינג קר, מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות ומקפלים לתוך הרפרפת יחד עם השקדים הקלויים. מגרדים את התערובת לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ', מכסים ומקפיאים עד שהיא יציבה.
בינתיים שמים את התאנים, התמרים, הדבש, המים, מיץ הלימון ומקל הקינמון בסיר קטן ומניחים אותו על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות עד שהפרי רך.
מניחים להתקרר מעט ואז מסירים את מקל הקינמון.
להגשה טובלים את תחתית תבנית הכיכר בקערת מים חמים למשך 5 שניות. שים מגש מעל ואז הפוך במהירות; הרם את תבנית הכיכר.
חותכים את הסמיפרדו לפרוסות ומניחים את הפרוסות על צלחות. כף את הדבש המתובל והפירות היבשים ופורר עוגיות אמרטו מעל לקראנץ'.