סמרטוט מבושל איטי?
סמרטוט מבושל איטי (נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם גזר, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 37%. נסו סמרטוט מבושל איטי?, ראגו בקר מבושל איטי, ו רוטב ראגו בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פנקטה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים 4 דקות או עד שמתחילים להשחים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סינטה; מבשלים 3 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מניחים תערובת סינטה בסיר איטי חשמלי בן 6 ליטר. מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חזיר טחון ונקניק; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
הוסף תערובת חזיר לבישול איטי.
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מטגנים 4 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות או עד שהיין מתאדה בעיקר, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חתיכות חומות.
מוסיפים ציר, עגבניות, 3/4 כפית מלח, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. שופכים בזהירות את תערובת הציר לסיר איטי; מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות. מחק עלה דפנה. מערבבים פנימה את 1/4 כפית המלח שנותרה.