קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום

סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום
סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 703 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בצל ירוק, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סנאפר Cajun ושרימפס על גרגירי גבינת צ'דר בייקון עם קולי פלפל אדום, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו תבשיל שיבולת שועל עם בייקון וגבינה צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להתחיל קולי פלפל אדום, מחממים תנור ל 450 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על הכיריים, להביא את ציר העוף, בצל, שום ויין לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
שוםשום
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
3
מניחים את הפלפלים במחבת צלייה וצולים בתנור, בודקים כל 15 דקות, והופכים אותם עם מלקחיים עד שהעור מקומט לחלוטין ושחור חרוך. כאשר הפלפלים נעשים, להשתמש מלקחיים לשים אותם בשקית resealable אשר (מטעמי בטיחות) יש לך נח על צלחת - (זכור, הם געשי חם!). בזהירות לסגור את התיק, ולאפשר להם להזיע במשך 5 דקות. השתמש בכפפות תנור כדי למנוע כוויות בזמן שאתה מטפל בתיק בשלב הבא של הזזת הפלפלים מהתיק לקערה מלאה בכמה סנטימטרים של מי קרח. לאחר מכן ניתן להשתמש באצבעותיך כדי לעבוד במהירות כדי להחליק ולהשליך את עורות הפלפלים בזמן שהם במים. אתה תישאר עם פלפלים אדומים מבושלים להפליא עם צבע נפלא. קוצצים את הפלפלים ומוסיפים אותם לתערובת הבוערת של ציר העוף, וממשיכים להתבשל עד שיופחתו בחצי, כ-20 דקות. צור תרחיף של קורנפלור בכמות קטנה של מים ולהוסיף רוטב פלפל אדום. תהליך קולי בבלנדר עד עקביות חלקה מושגת. ואז מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
רוטב חריףרוטב חריף
פלפל אדוםפלפל אדום
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
פלפליםפלפלים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כפפת תנורכפפת תנור
בלנדרבלנדר
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
תנורתנור
4
עבור גריסים: להביא את המים עבור גריסים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים
מיםמים
5
מוסיפים גרגרי שיבולת שועל וחסילון קצוץ, מפחיתים חום ומבשלים עד שהחבית רכה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
גריסיםגריסים
6
הסר מן החום ומערבבים בצל ירוק, עגבניות, כוסברה, בייקון וגבינה, ולשמור מכוסה במקום חם.;
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
7
עבור הדגים: מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעיל שני הצדדים של סנאפר אדום עם מלח ופלפל ותבלינים Cajun. ואז על הכיריים, מחממים קצת שמן זרעי ענבים במחבת גדולה ללא מקל, וכאשר הוא מתחיל לנצנץ, מטגנים את השרימפס רק עד שהם הופכים לורודים, ולאחר מכן מסירים שרימפס לצלחת שירות. באותה מחבת, צורבים כל צד של הדג. (כאשר אתה מניח את הפילה לתוך המחבת, להשאיר אותו ללא הפרעה במשך כמה דקות כדי לאפשר לתיבול לבשל לתוך פני השטח של הדגים.) מבשלים עד חום זהוב, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך 2 עד 3 דקות נוספות ולהסיר אותו לנוח במשך 5 עד 8 דקות. (אנא הקפד להימנע לבישול יתר של הדגים, כפי שהוא ימשיך לבשל גם לאחר שתסיר אותו מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
תיבול Cajunתיבול Cajun
סנאפר אדוםסנאפר אדום
תיבולתיבול
שרימפסשרימפס
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
מניחים כמה גריסים באמצע צלחת הגשה, ולאחר מכן למקם פילה דגים על גבי, לטפטף את קולי סביב הדגים. למעלה עם שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שרימפסשרימפס
גריסיםגריסים
10
מקשטים בנדיבות עם הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק

מרכיבים

42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה (מקל 1/2)חמאה (מקל 1/2)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתבלין Cajunתבלין Cajun283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבייקון מבושל, קצוץ (כ 4 פרוסות)בייקון מבושל, קצוץ (כ 4 פרוסות)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה1אוראו ממולאים כפוליםעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים2ציפורןטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג301 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגריסים לא מבושליםגריסים לא מבושלים170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס קצוץ גלםשרימפס קצוץ גלם3פלפל אדוםפלפל אדום1בצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ1קילוגרםפילה סנאפר אדום, מדורג אבל עם עור עלפילה סנאפר אדום, מדורג אבל עם עור על6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל ירוק פרוס (5 עד 6 בצל ירוק)בצל ירוק פרוס (5 עד 6 בצל ירוק)6שרימפס וורידיםבצל ירוק פרוס, לקישוטבצל ירוק פרוס, לקישוט113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר גרוסהגבינת צ'דר גרוסה6largesשרימפס קלופים ו deveinedשרימפס קלופים ו deveined22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעגבניות חתוכות לקוביות (בערך 1 עגבנייה שזיפים)עגבניות חתוכות לקוביות (בערך 1 עגבנייה שזיפים)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.