קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

סנאפר yellowtail מצופה אגוז עם רוטב מנגו חמאה

סנאפר yellowtail מצופה אגוז עם רוטב מנגו חמאה
סנאפר צהוב זנב אגוז מצופה ברוטב מנגו חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פלפל, קמח, אגוזי מקדמיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Snapper Yellowtail מצופה תפוחי אדמה, סנאפר צהוב זנב מושחר עם סלסה מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse אגוזים במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להוסיף panko, ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
3
מניחים תערובת בקערה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
להקציף ביצה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לדלות בקמח, לנער את עודף, ולטבול בביצה. לדלות דגים בתערובת אגוז, ציפוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף 2 פילה; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הזהב. (אם אגוזים חום מהר מדי, להפחית את החום.) חזור עם הנותרים 2 כפות שמן ודגים. מחלקים אורז ופילה דגים בין 4 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב מנגו-חמאה, ומפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס